(0031) 079-361 1171

Over ons

Wij zijn een fullservice groothandel met van oudsher een focus op elektronica-componenten. In het magazijn in Zoetermeer hebben wij een standaardassortiment in voorraad waarmee snel kan worden ingesprongen op de behoeften van onze klanten.

Door clustering van componenten of productgroepen is SCS in staat tegen uitstekende condities in te kopen en hiermee een efficiënte logistieke stroom te garanderen.

Het complete assortiment van SCS vindt u terug in drie catalogi die meer dan 12.000 artikelen bevatten. Deze zijn gerubriceerd in drie hoofdgroepen: Halfgeleiders, Passieve Componenten, Componenten & Gereedschappen.

Onze kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren, waardoor het mogelijk is om steeds weer flexibel in te spelen op vragen en wensen uit de markt of van opdrachtgevers. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten staat daarbij steeds voorop. De kwaliteit is het resultaat van kennis, ervaring en een goede organisatie. We vinden het noodzakelijk om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de hoofd-productgroepen.

Onze Kracht

We zijn een nationaal georiënteerde distributeur, gevestigd in Zoetermeer. Voor distributie in de Benelux hebben we de exclusieve rechten voor Ansmann  AG, Egston Gmbh, Calex, Orbitec, Kontakt Chemie, Mertz, J.W. Speaker en Patlite. We onderhouden tevens uitstekende relaties met  o.a. Advantech, Hirschmann, Neutrik en vele andere fabrikanten. Ons team bedient vanuit Zoetermeer een trouwe en groeiende klantenkring in o.a. de Industrie, vervoerssector, overheidsinstellingen en technische groothandels. Onze marketing en supportactiviteiten zijn specifiek ingericht om hen goede ondersteuning te bieden.

Onze logistiek

We zijn logistiek partner voor een groot aantal bedrijven. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden van hun magazijn en daarmee een deel van de inkoopfunctie. Het opslaan en managen van grote voorraden is daardoor niet meer nodig. Bestellingen kunnen op ieder moment worden geplaatst en , wanneer nodig en gewenst, direct op de plaats van bestemming binnen Nederland afgeleverd worden. Voor grote orders is een gefaseerde levering mogelijk. Wij besteden veel zorg en aandacht aan dit type leveringen.

Ons maatwerk

Naast de standaardoplossingen, die in veel gevallen aan uw wensen kunnen worden aangepast, leveren we ook maatwerk. Na het inventarisatie van uw wensen bieden wij u, al dan niet in samenwerking met onze partners, een compleet product of pasklare oplossing. We doen dit zowel voor projecten die in relatie staan tot onze productgroepen: Elektronica, Laad- en Voedingstechniek en Verlichtingstechniek als voor projecten die compleet logistieke maatwerk-oplossingen beogen.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171 download_icon Leveringsvoorwaarden [1MB]
mail_icon sales@scs.nl download_icon Carbon Footprint SCS 2012 [5.3MB]
download_icon CO2 verificatie [1MB]
download_icon Beleidsverklaring [158kb]
download_icon Privacy verklaring [156kb]