(0031) 079-361 1171

J.W. Speaker

J.W Speaker is opgericht door John W. Speaker in 1935. De eerste geproduceerde producten waren o.s. banden reparatie sets en een kit voor radiatorreparatie. Begin 40er jaren ontwikkelde Speaker cooperation een miniatuur oven Heatab®  en een blikopener P38. Beide producten zijn veelvuldig gebruikt door het Amerikaanse leger. 

In 1948 startte de onderneming met fabriceren van automotive producten als spiegels en verlichting. Dit nieuwe werkterrein breidde zich in zeer korte tijd uit tot de core business van J.W. Speaker

In 1948 startte de onderneming met fabriceren van automotive producten als spiegels en verlichting. Dit nieuwe werkterrein breidde zich in zeer korte tijd uit tot de core business van J.W. Speaker.

 Midden jaren 00 is de focus meer en meer op LED technologie gaan liggen. Het is daarom geen verassing dat J.W. Speaker de eerste fabrikant was met een LED koplamp voorzien van type goedkeuring voor op weg. Vandaag de dag richt de onderneming zich voornamelijk op het ontwikkelen van innovatieve LED verlichting oplossingen. 

 SCS beweegt zich voornamelijk in de markten industrie en Rail & OV. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Koplampen

Zien en gezien worden is een van de belangrijkste factoren op de weg. SCS heeft  een compleet programma LED koplampen in diverse retrofit maten beschikbaar. LED koplamp-verlichting is inmiddels volwassen geworden en geeft meer zichtbaarheid dan traditionele halogeenverlichting. De LED koplampen hebben een zeer lange levensduur en daardoor lage onderhoudskosten. Tevens zijn de LED koplampen energiezuinig.

Signaallampen

Bij JW Speaker is een uitgebreid programma signaalverlichting beschikbaar in diverse vormen. Hierdoor kunt u uw voertuig vaak rondom van LED verlichting voorzien.

Werkverlichting

Werklampen worden gebruikt als extra verlichting op bijvoorbeeld tractoren, trailers en vrachtwagens. Ook op militaire voertuigen en vorkheftrucks wordt er gebruik gemaakt van werkverlichting. Deze lampen dragen bij aan een veiliger werkgebied en verhogen de zichtbaarheid bij nachtelijke werkzaamheden.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171 web_icon www.jwspeaker.com
mail_icon sales@scs.nl download_icon JW Speaker general catalogue 2019 [19MB]
 download_icon  JW Speaker public Transportation [7MB]