(0031) 079-361 1171

Laders en voedingen

Onze producten worden wereldwijd ingezet en hebben inmiddels hun dienst bewezen bij diverse hoogstaande toepassingen van onze klanten. Op basis hiervan hebben wij vaak al een jarenlange relatie met onze klanten welke gebaseerd is op basis van vertrouwen en continuïteit. Bij laad en voedingstechniek wordt gelet op o.a. technische specificaties, levensduur (MTBF), certificeringen, prijs enz. Op al deze kenmerken wordt de keuze van de lader of voeding getoetst. Uiteraard staat de kwaliteit van het uiteindelijke product altijd bovenaan.
In de productgroep Laad en voedingstechniek werkt SCS nauw samen met drie exclusieve partners, die elk hun eigen specifieke focus hebben.

Ansmann AG

Ansmann AG, opgericht in 1991, heeft zich ontwikkeld tot een hoogwaardige fabrikant van laders, batterijen, voedingen, lantaarns en sinds kort ook babyfoons. Kwaliteit en innovatie in combinatie met een focus op efficiënte productiefaciliteiten hebben ertoe geleid dat Ansmann AG inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese producent. Onafhankelijke consumententesten bewijzen keer op keer de excellente kwaliteit van Ansmann.

Calex

SCS en Calex hebben inmiddels al meer dan 10 jaar een succesvolle samenwerking op het gebied van DC/DC converters en Powersupplies. SCS is de exclusieve partner voor DC/DC en AC/DC converters in de BeNeLux.