(0031) 079-361 1171

Elektronica

SCS is een fullservice groothandel met van oudsher een focus op elektronica-componenten. In het magazijn in Zoetermeer heeft SCS een standaardassortiment in voorraad waarmee snel kan worden ingesprongen op de behoeften van klanten.

Door clustering van componenten of productgroepen is SCS in staat tegen uitstekende condities in te kopen en hiermee een efficiƫnte logistieke stroom te garanderen.

Het complete assortiment van SCS vindt u terug in drie catalogi die meer dan 12.000 artikelen bevatten. Deze zijn gerubriceerd in drie hoofdgroepen: Halfgeleiders, Passieve Componenten, Componenten & Gereedschappen.

Halfgeleiders

Veel belangrijke onderdelen in de elektronica worden aangeduid als halfgeleiders. Een halfgeleider is een onderdeel waarin stoffen worden gebruikt met eigenschappen die tussen metaal en niet metaal in zitten. Het geleiden van deze onderdelen kan afhangen van verschillende omstandigheden. Meer dan 8.000 verschillende gangbare en interessante, innovatieve items aan halfgeleiders vallen onder deze productgroep. De beschikbaarheid van technische databladen, de concurrerende prijsstellingen ende snelle levertijden maken van SCS een zeer betekenisvolle speler voor haar afnemers.

Passieve Componenten

Passieve componenten zijn elektronica-componenten die hun functie in een circuit kunnen uitoefenen, zonder een toegewijde energiebron. Deze componenten vormen de eenvoudigste elementen in elektronische schakelingen. Er zijn verschillende passieve componenten met elk hun welbepaalde invloed op de schakeling en andere componenten. Enkele voorbeelden van passieve componenten zijn: condensatoren, weerstanden, spoelen, relais, connectoren, maar ook bijvoorbeeld diodes. Ook voor dit assortiment ligt de productie bij toonaangevende fabrikanten waarmee de ontwikkeling en kwaliteit zijn gewaarborgd.

Componenten & Gereedschappen

Onder deze productgroep vallen alle aanverwante producten voor de professionele elektronica-gebruiker. SCS levert hierin een totaalpakket voor fieldservice, werkplaatsservice, productie en ontwikkeling: soldeerapparatuur, batterijen, ventilatoren, test- en meetapparatuur, voedingen, gereedschap, opbergsystemen, reinigingsmiddelen en inspectiemiddelen. Hiermee maakt SCS het aanbod in elektronica compleet en fungeert als een one-stop-shop met gerenommeerde merken, diensten en adviezen.