(0031) 079-361 1171

Calex

SCS en Calex hebben inmiddels al meer dan 10 jaar een succesvolle samenwerking op het gebied van DC/DC converters en power supplies. SCS is de exclusieve partner voor DC/DC en AC/DC converters in de Benelux.

Calex Mfg. Co., Inc. is opgericht in 1962 met de missie hoogwaardige producten op het gebied van DC/DC converters en power supplies te ontwikkelen. Hoogwaardige technologie wordt gecombineerd met een uitstekende servicegraad, waardoor men in staat is flexibel te handelen en zonodig producten aan te passen aan de specifieke wensen van de klant.

Calex is een middelgroot hightech bedrijf en fabriceert meer dan 35.000 producten per maand. Calex heeft meer dan 1.000 verschillende producten al dan niet standaard beschikbaar. Voor een compleet overzicht van alle producten kunt u de website van de fabrikant bezoeken. Voor vragen of meer gedetailleerde informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Calex

Het Calex assortiment omvat DC/DC converter oplossingen van 0.25 tot 2.100 watt en AC/DC voedingen van 1.5 tot 10 watt.

Contech

In het Conttech assortiment vindt u DC/DC en AC/DC converter oplossingen van 1 tot 50 watt in de standaard behuizingen SIP, DIP, SMT, 1×1 en 1×2 inch. Chassis en DIN rail AC/DC converters van 25 tot 480 watt

Green Watt Power

Deze divisie van Calex is gespecialiseerd in DC/DC, AC/DC oplossingen en laders voor elektrische voertuigen, zoals scooters, fietsen, golfkarretjes.  Alle GWP producten zijn ontworpen op basis van groene technologie. Dit levert een kostenbesparing op het gebied van  onderhoud

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171   download_icon Calex Industrial flyer [1MB]
mail_icon sales@scs.nl   download_icon Calex Transport flyer [1.1MB]
     
      web_icon www.calex.com