(0031) 079-361 1171

Patlite

Optische- en akoestische signaleringen en signaalzuilen. Overal, waar een betrouwbaar optisch en/of akoestische waarschuwing vereist of gewenst is komen de Patlite flitsknipper- en zwaailichten, signaalzuilen, zoemers en sirenes uit Japan in beeld.
Patlite (Japan) is hiermee een van de belangrijkste producenten van LED signaallampen en signaal torens in de wereld en heeft in Azië een marktaandeel van meer dan 70%. Kwaliteit, design, innovatie en de enorme diversiteit in deze productrange tegen uiterst concurrerende prijsstelling maken Patlite tot een unieke speler.

Signaalzuilen

Met het exclusieve ontwerp van “prism-cut” lenzen en LED’s is een uitstekende zichtbaarheid vanuit elke hoek en afstand verzekerd. Een ruime keuze uit hoogwaardige signaalzuilen, met of zonder akoestisch signaal en verschillende kleurencombinaties zijn mogelijk.

Signaallampen

Patlite’s Signaallampen vervullen veel verschillende functies waardoor zij in uiteenlopende segmenten toepasbaar zijn.  De nieuwe multi color leds met lange levensuur, hoge beschermingsgraad en eenvoudige montage bieden een veelzijdige en solide oplossing.

Led verlichting

LED verlichting met een hoge lichtopbrengst, lange levensduur en laag energieverbruik. Deze LED verlichting is onderhoudsvrij en hebben een zeer hoge IP waarde waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor o.a. Industrie, machinebouw of de voedingsmiddelenindustrie.

Sirenes

De akoestische producten van Patlite  geven een duidelijke en luide akoestische waarschuwing. Hoge kwaliteit en een robuuste vormgeving met een uitgebreid gamma aan tonen en volumes zijn beschikbaar.

Explosie veilig

Een hoogwaardig assortiment aan signaalgevers voor explosiegevaarlijke atmosferen. De producten voldoen aan strenge en de meest recente normen en richtlijnen en worden getest en goedgekeurd door geaccrediteerde keuringsinstanties.

LR series

Patlite introduceert met trots haar vernieuwde en op alle fronten sterk verbeterd modulair concept. Verkrijgbaar in verschillende diameters en indien gewenst eenvoudig door uzelf aan te passen naar het gewenst model. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de compleet geassembleerde uitvoering