(0031) 079-361 1171

Ansmann

De samenwerking tussen Ansmann en SCS kwam in 2002 tot stand, met als doel de bekendheid en verkrijgbaarheid van het merk Ansmann te vergroten. Inmiddels neemt de productgroep van Ansmann een belangrijke plaats in het totaal assortiment in en zijn de producten van Ansmann op vele plaatsen verkrijgbaar.

Ansmann AG, opgericht in 1991, heeft zich ontwikkeld tot een hoogwaardige fabrikant van laders, batterijen, voedingen, lantaarns en sinds kort ook babyfoons. Kwaliteit en innovatie in combinatie met een focus op efficiënte productiefaciliteiten hebben ertoe geleid dat Ansmann AG inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese producent. Onafhankelijke consumententesten bewijzen keer op keer de excellente kwaliteit van Ansmann.

Ansmann heeft haar basis in Assamstadt, Duitsland en heeft inmiddels ook vestigingen in Hong Kong, Macau en Engeland.

SCS vertegenwoordigt de volgende productranges van Ansmann:

• Consumenten producten

• Industriële oplossingen

• Batterij assemblage

Consumenten Producten

Flexibel en onafhankelijk, dat is de levensstijl die past bij deze range Ansmann producten. Of het nu om een digitale camera, MP3 player of Gameboy (TM) gaat, Ansmann Consumenten producten bieden de juiste energie- en laadbehoefte. Geschikt voor bijna iedere behoefte en met gevoel voor nieuwe, dynamische en goed presterende innovaties.

Industriële Oplossingen

Deze business unit van Ansmann ontwerpt en produceert 100% op maat gemaakte oplossingen op het gebied van laad- en voedingstechniek voor de industriële sector.

Afnemers van deze productgroep hebben stuk voor stuk hun eigen competentie op het gebied van hun core business. Zoals bijvoorbeeld golf caddies, camera’s, tuingereedschap, gasdetectie-apparatuur en nog veel meer.

Al deze apparatuur heeft elektrische energie nodig om te kunnen functioneren. SCS kan in samenwerking met Ansmann adviseren welke specifieke oplossingen er nodig zijn om deze applicaties van de juiste energievoorziening te voorzien. Dit kunnen geheel op maat gemaakte oplossingen zijn. Maar ook kan met een kleine aanpassing van een standaard product een uniek product worden gemaakt.

Battery Pack Assemblage

Ansmann Industrial Solutions heeft haar activiteiten uitgebreid met de assemblage van op maat gemaakte battery packs. Door fabrieken in Duitsland, Verenigde Staten en China kunnen vrijwel alle typen battery packs worden vervaardigd in kleine en grote series.

Dit kan voor zowel de fabricage van primaire batterijen (alkaline, lithium primaire cellen) als voor complexe, op maat gemaakte battery packs voor alle mogelijke applicaties en chemische samenstellingen (NiMH, Li-ion en Lood).

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171 download_icon Ansmann General catalogue 2020 [14MB]
mail_icon sales@scs.nl download_icon Ansmann Industrial solutions 2015 [10.17MB]
download_icon Ansmann E-bike OEM 2014 [7.08MB]
web_icon www.ansmann.de