(0031) 079-361 1171

Industrie

Componenten voor de Industrie

De oplossingen en diensten van SCS dragen bij aan een verhoogde productiviteit, lagere productiekosten, verbeterde veiligheid en continuïteit van de productieprocessen. Voor iedere klant wordt meegedacht over de beste oplossingen, afhankelijk van de specifieke wensen en eisen. SCS levert al sinds haar oprichting in 1977 aan de Nederlandse industrie en het bedrijfsleven met activiteiten in de voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw en elektrotechnische industrie. Voor maximale prestatie en veiligheid in industriële toepassingen zijn de toegepaste producten afkomstig van hoogwaardige fabrikanten.

Logistieke maatwerk oplossingen [MRO]

SCS treedt op als logistiek partner voor een groot aantal bedrijven. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden van hun magazijn en daarmee een deel van de inkoopfunctie. Het opslaan en managen van grote voorraden is daardoor niet meer nodig. Bestellingen kunnen op ieder moment worden geplaatst en , wanneer nodig en gewenst, direct op de plaats van bestemming binnen Nederland afgeleverd worden. Dat reduceert het aantal benodigde leveranciers, leidt daardoor tot een efficiëntere goederenstroom en dus kostenbesparingen.

Partners in Business

Ansmann

Laders NiMH/ NiCD/ LI ION, Voedingen, Batterijen, Accu’s, Batterypacks

Egston

DC/DC converters, AC/DC voedingen

Orbitec

Lampen (Signaal/ …) Led’s, Multiled’s, Speciaal verlichting

Kontak Chemie

Elektro chemicalien zoals: Onderhoudsmiddelen, Smeermiddelen & Coatings

Calex

Voedingen (DC/DC & AC/DC), Laders, Adapters

Merz Schaltgerate

Nokkenschakelaars, lastscheiders, noodstopschakelaars, werk en veiligheidschakelaars.

Patlite

Signaalzuilen, Flitslampen, Sirenes, Led verlichting, LED strips

J.W. Speaker

LED koplampen, signaalverlichting en werklampen

Logistieke Maatwerk Oplossingen

SCS treedt op als logistiek partner voor een groot aantal bedrijven. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden van hun magazijn en daarmee een deel van de inkoopfunctie. Het opslaan en managen van grote voorraden is daardoor niet meer nodig. Bestellingen kunnen op ieder moment worden geplaatst en, wanneer nodig en gewenst, direct op de plaats van bestemming binnen Nederland afgeleverd worden. Dat reduceert het aantal benodigde leveranciers, leidt daardoor tot een efficiëntere goederenstroom en dus kostenbesparingen.

Klantspecifieke producten

Ieder bedrijf is uniek en heeft andere behoeften op productieniveau. SCS kan daarin meedenken en is bereid klantspecifieke producten toe te voegen aan het leveringsassortiment. Daarmee is SCS in staat om voor alle elektronica en aanverwante producten een partner in business van formaat te zijn.

Altijd up to date

SCS volgt de markt op de voet. Regelmatig worden haar medewerkers opgeleid en bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en toepassingen. Gecombineerd met jarenlange praktijkervaring leidt dat tot de beste oplossingen. Deze praktische benadering geeft de best mogelijke balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie. SCS springt daarmee in op de veranderingen in vraag & aanbod in uw werkgebied.

Webshop

SCS staat voor eenvoudig, toegankelijk en klantspecifiek. De webshop is een uiterst efficiënt middel voor u en uw medewerkers. Via een unieke toegangscode kan gebruik worden gemaakt van de web-shop, waarin alle producten overzichtelijk staan vermeld. Toegang tot product- en orderstroom is niet meer weg te denken uit deze digitale tijd.

Verschuiving van het verkopen van producten naar oplossingen

SCS gaat verder dan alleen het inkopen en leveren van producten. Wij streven naar een intensieve samenwerking waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van wederzijdse kennis en ervaring. Om u altijd het nieuwste, het beste en juiste advies te kunnen bieden doet SCS er alles aan om vooruit te lopen of zelfs onderdeel te zijn van deze vernieuwingen. Dat is de toegevoegde waarde van SCS. Terwijl u zich op uw kernactiviteiten richt, zorgen wij voor een perfecte logistieke afhandeling van uw orders.

Afgerond project:

Outsourcing deel magazijn Siemens