(0031) 079-361 1171

Kontakt Chemie

Kontakt Chemie is een van de merken onder de vlag van moedermaatschappij CRC Industries Europe bvba, gevestigd in Zele (België). CRC is verantwoordelijk voor de productie en de verkoop in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De Europese dochtermaatschappijen zijn gevestigd in Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje en Zweden. In alle andere Europese landen zijn exclusieve distributeurs aangesteld.

Het assortiment van Kontakt Chemie bestaat uit technische sprays van zeer hoge kwaliteit die in geen enkele werkplaats, onderhoudsauto, productieomgeving, etc. mogen ontbreken. Dankzij het brede aanbod van Kontakt Chemie, kunt u uw aankopen van chemicaliën beperken tot één bron. Kontakt Chemie heeft voor iedere toepassing het juiste product. Kortom: één leverancier van hoogwaardige sprays in combinatie met de meest economische bevoorrading.

 

Hieronder vindt U de link naar ons Technisch Handboek (NL). Voor nog meer informatie en alle Safety Data Sheets (SDS) verwijzen wij u graag naar  www.kontaktchemie.com

Het overzicht is zo ingedeeld dat u snel kunt vinden wat u zoekt. Kunt u iets niet vinden, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Download hier ons Technisch Handboek [4.3MB]

Reinigers

De reinigingssprays van Kontakt  Chemie regenereren op een efficiënte manier gecorrodeerde, intensief gebruikte of sterk vervuilde contacten en componenten. Snel, efficiënt en eenvoudig in gebruik.

Smeermiddelen

Smeermiddelen voor de industrie en  de voedingsmiddelenindustrie. Denk bij smeermiddelen voor algemeen gebruik bijvoorbeeld aan een kruipolie. Naast smering en lossingsmiddel worden ze vaak ingezet om onderdelen tegen roest te beschermen.

Smering & Bescherming

Vocht is de vijand van elektrische contacten. Kontakt Chemie producten garanderen een doeltreffende bescherming met langdurige werking, zelfs in minder ideale omstandigheden en omgevingsvoorwaarden.

Speciale Producten

Een voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten staat bij Kontakt Chemie centraal. Nieuwe producten die beantwoorden aan de zwaarste eisen uit de industrie, dat is waar Kontakt Chemie op inspeelt.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171   download_icon Kontakt Chemie Technisch Handboek NL [4MB]
mail_icon sales@scs.nl   web_icon Website/datasheets/MSDS