(0031) 079-361 1171

Sälzer Electric Group GmbH

In 1956 begon Peter A. Sälzer op zelfstandige basis met het ontwerpen, produceren en verkopen van moderne schakelapparatuur. De huidige Sälzer Electric Group GmbH (Wenden, Duitsland) is een internationaal bedrijf. Als nicheleverancier concentreert de firma zich op nokkenschakelaars en lastscheiders (industriële schakelapparatuur tot 1.000 Volt).

Enkel met behulp van een modern productmanagementsysteem en de ontwikkeling van een eigen informatiesysteem kon de diversiteit van ons productenaanbod ten volle duidelijk gemaakt worden aan onze internationale verkooporganisatie. We zijn trots dat mede door ons productmanagementsysteem we op heden een belangrijk internationale markspeler geworden zijn. Door de toepassing van het SMD-systeem werd een 24u leverdienst mogelijk gemaakt.

Lastschakelaars

Lastscheidingsschakelaars van Sälzer zijn handbediende schakelaars voor hoofdstroomcircuits en worden aangeboden als aan/uit schakelaars (3, 4, 6 en 8 polig) of als omschakelaars met nulstand (3 en 4 polig).

Nokkenscakelaars

Sälzer nokkenschakelaars zijn vrij programmeerbare, handmatig bediende schakelaars voor hoofd- en hulpcircuits met 1 tot 24 contacten en worden aangeboden met een schakelhoek van 30°, 45°, 60° of 90°. Zo zijn circuits tot 12 schakelstanden eenvoudig te realiseren.

Overige Schakelaars

Maatwerk Salzer Schakelaars worden ontworpen voor en met de klant en daarbij geheel op de behoefte afgestemd.