(0031) 079-361 1171

Orbitec

Het totale leveringsprogramma van SCS behoort tot de meest uitgebreide op het gebied van verlichtingstechniek, zeker met een partner als Orbitec.

Door de exclusieve samenwerking met Orbitec Frankrijk zijn wij in staat om meer dan 20.000 verschillende typen verlichtingsbronnen aan industriële eindgebruikers, groothandels en OEM-klanten binnen Nederland te leveren. Met meer dan 40 jaar ervaring behoort Orbitec tot een toonaangevende fabrikant die ernaar streeft de best mogelijke oplossing te leveren. Een ruim assortiment speciaal lampen, snelle levertijden met scherpe en concurrerende prijzen maakt Orbitec al veel jaren tot een solide partner van SCS.

LED Lampen

Voel u thuis met de nieuwste LED technologie van Orbitec.

Orbitec LED verlichting verzekert u ervan dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED lampen combineren mooi, warm wit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen op en versterken tegelijk de sfeer. De LED lampen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten.

Spaarlampen

Orbitec compacte fluorescentielampen (CFL) leveren een comfortabel, zacht licht voor een uitnodigende sfeer. CFL-lampen produceren een energiebesparend, lang meegaand licht met hoge prestaties. De spaarlampen passen in de meeste armaturen die zijn ontworpen voor gloeilampen, verbruiken ongeveer 75% minder energie en gaan 6 tot 15 maal langer mee.

Eco halogeenlampen

De traditionele gloeilamp heeft een metamorfose ondergaan, waaruit de Orbitec Eco Halo is voortgekomen. Deze dimbare vervanger geeft een mooi, helder licht en het bespaart u ook nog eens 30% op uw energiekosten. Deze Orbitec Eco halogeen lampen gaan ook tweemaal zo lang mee als een gewone gloeilamp. De Ecolamp is een goede oplossing als zuinig alternatief.

Gasontladingslampen

Een gasontladingslamp is een kunstmatige lichtbron. Het licht wordt gemaakt door een elektrische stroom door een geïoniseerd gas te sturen. De gasontladingslamp is oorspronkelijk ontwikkeld voor industrieel gebruik en milieuvriendelijk vanwege de energiezuinigheid en relatief lange levensduur.

Signaallampen

Orbitec voert een zeer uitgebreid programma aan signaal- en miniatuurlampjes. Liliput-, telefoon- en microlampjes behoren tot dit assortiment. Zowel de oudere technologie (multi-leds) als ook star-leds in iedere gewenste kleur of afmeting zijn verkrijgbaar in verschillende Voltages. Informeer naar de mogelijkheden op dit gebied.

Accessoires

Orbitec levert een ruim assortiment aan accessoires, waaronder lamphouders, transformatoren, ballasten, drukknoppen, aansluitsnoeren, dimmers, etc. Alle accessoires worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen als aanvulling op het lampenpakket.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171   download_icon Orbitec General catalogue [10MB]
mail_icon sales@scs.nl   web_icon www.orbitec.fr