(0031) 079-361 1171

Rail + OV

Componenten voor het openbaar vervoer

SCS is specialist in componenten die geschikt zijn voor toepassingen in trams, metro’s, treinen en bussen. Een jarenlange goede samenwerking met de vervoersbedrijven in deze publiek sector heeft eraan bijgedragen dat hierin veel kennis is opgebouwd.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van standaard producten uit het assortiment. Op diverse toepassingsgebieden wordt ook maatwerk geboden: bijvoorbeeld voor connectoren, kabels, verlichting. De opgebouwde kennis en toegevoegde waarde van SCS op dit gebied speelt hierbij een rol van betekenis.

Partners in Business

J.W. Speaker

Opgericht in 1935 door John W. Speaker, is J.W. Speaker Corporation een van de belangrijkste producenten op het gebied van hoogwaardige LED verlichtings-oplossingen voor voertuigen ten behoeve van zowel OEM als after-market klanten. Het assortiment omvat een volledig programma LED verlichting met type goedkeuring voor het Europese wegverkeer.

Calex

SCS en Calex hebben inmiddels al meer dan 10 jaar een succesvolle samenwerking op het gebied van DC/DC converters en Powersupplies. SCS is de exclusieve partner voor DC/DC en AC/DC converters in de BeNeLux.

Teknoware

Teknoware Finland is een toonaangevende producent van verlichting voor bus- en treinindustrie. Teknoware levert complete lichtoplossingen aan de grootste bus-, tram, en treinfabrikanten van rollend materieel, verdeeld over meer dan 50 landen in de wereld. Teknoware en SCS zijn de samenwerking aangegaan om continuïteit in de levering van spare parts in de Benelux zoveel mogelijk te garanderen.

Dr Fischer Group

De DR. FISCHER groep is een internationaal toonaangevend producent, leverancier van speciaal lampen en het eerste aanspreekpunt voor specifieke lichtoplossingen.

Het assortiment lampen bevat een breed scala aan topproducten, bestemd voor weg-, spoor-, water-, en luchtverkeer in zowel hoogspanning als laagspanning.

Afgerond project:

Vervangen koplampen GTL series