(0031) 079-361 1171

MERZ Schaltgeräte

MERZ Schaltgeräte GMBH + CO KG, opgericht in 1946, is een internationaal opererende fabrikant van handmatig bediende schakelaars. Zij zijn een volle dochteronderneming van MERZ GmbH, lid van de wereldwijd zeer succesvolle en continu groeiende PCE groep. De compacte en hoogwaardige schakelaars worden verkocht in meer dan veertig landen wereldwijd. De MERZ schakelaars worden op vijf verschillende plaatsen in de wereld geassembleerd met een volledige 100% eindcontrole.

Alle schakelaars worden ontwikkeld volgens de hoogste normen en certificeringen en geproduceerd met de best beschikbare materialen. De schakelaars hebben een extreem korte uitschakeling om het risico van een vlamboog te minimaliseren en de duurzaamheid te maximaliseren. Dit volledige en kwalitatieve programma van AC en DC schakelapparatuur in combinatie met eventuele hoogwaardige behuizingen maakt eindeloze variaties mogelijk. Kortom, een partner voor de best mogelijke schakel oplossingen.

DC schakelaars

Een speciaal programma schakelaars voor het scheiden van DC lasten volgens de normen IEC 60947-1/-3, cCAus, UL en CCC.  Verkrijgbaar in de range tot 45A en VDC.

Onderhoudsschakelaars

Merz onderhoudsschakelaars zijn speciaal ontworpen als hoofd- of noodstopschakelaar en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Compact schakelaars

De Merz compacte schakelaars van de series ML0-ML7 zijn verkrijgbaar in de range van 16A – 630A. Ze zijn beschikbaar als ON/OFF schakelaar in zowel een open als gesloten ontwerp.

CAM schakelaars

De Merz CAM schakelaars van de series MN104 – MN756 zijn verkrijgbaar in de range van 10A – 125A. Dankzij het modulaire ontwerp zijn deze schakelaars geheel vrij te configureren.

UVR Schakelaars

De Merz UVR (Under Voltage Releaseschakelaars ) zijn verkrijgbaar in de range van 32A – 63A. De UVR schakelaar is een elektromechanische schakelaar die automatisch uitschakelt als de voedingspanning onder een bepaalde waarde komt.  Als deze voor-gedefinieerde waarde wordt bereikt, valt de hendel automatisch terug naar de OFF positie.

Speciale schakelaars

Maatwerk van Merz Schakelaars worden Maatwerk Merz Schakelaars worden ontworpen voor en met de klant en daarbij geheel op de behoefte afgestemd.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171   download_icon Merz General catalogue 2015 [22MB]
mail_icon sales@scs.nl   download_icon Formulier speciaalschakelaars
      web_icon www.schaltgeraete.merz-elektro.de