(0031) 079-3611171

Ruim 14 jaar geleden is SCS een samenwerkingsverband aangegaan met Siemens m.b.t. het aanleveren van verbruikersmateriaal voor de service technici. Siemens heeft meer dan 350 technici gestationeerd in het hele land. Deze service technici zijn allen voorzien van technisch verbruiksmateriaal om hun werk naar behoren uit te kunnen voeren. De benodigde materialen moeten ruim voldoende beschikbaar zijn en indien nodig direct uitgeleverd kunnen worden. SCS beheerd deze voorraad in haar magazijn te Zoetermeer en beleverd de technici direct aan huis.

Als prefered supplier van Siemens Nederland NV vindt er regelmatig een leveranciersevaluatie plaats. Met trots mogen wij meedelen dat we dit jaar 93.8% hebben behaald, met een dikke pluim aan het team van SCS. Op het gebied van o.a. leverbetrouwbaarheid en implementatie van het gewenste logistieke model scoort SCS zelfs 100%.

Trots op het resultaat en met dank aan onze klant Siemens Nederland N.V. voor de prettige samenwerking blijven wij ons inzetten met als doel de 100% te halen.

Geïnteresseerd in wat SCS voor u kan betekenen neemt u contact op met 079-361 11 71