(0031) 079-361 1171

NIEUW! – KONTAKTE CHEMIE REINIGERS IN EEN NIEUW JASJE !!

Vanaf de start was ‘KONTAKT 60’ van KONTAKT CHEMIE een baanbrekende innovatie en een doorslaand succes in Duitsland. Sinds die tijd zijn er vele producten gevolgd, en de reputatie van het bedrijf op het gebied van prestaties en doeltreffendheid is steeds verder gegroeid. Zelfs in die mate dat het vandaag de dag ondenkbaar is om elektrische en elektronische producten te ontwikkelen, onderhouden en repareren zonder gebruik te maken van producten van KONTAKT CHEMIE.

Kontakt Chemie is een van de merken onder de vlag van moedermaatschappij CRC Industries Europe bvba, gevestigd in Zele (Belgie). CRC is verantwoordelijk voor de productie en de verkoop in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De Europese dochtermaatschappijen zijn gevestigd in Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje en Zweden. In alle andere Europese landen zijn exclusieve distributeurs aangesteld.

Nieuw ontwerp: de reinigers laten hun kleuren zien

In verband met de rebranding heeft de gehele KONTAKT CHEMIE familie een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Uiteraard blijven de kwaliteit en prestaties van het bekende niveau. Vanaf nu worden de acht verschillende technische sprays van elkaar onderscheiden door hun eigen unieke kleur. Gebruikers hebben hiermee het voordeel de functionaliteit van het product makkelijk te herkennen om zo makkelijker een selectie voor het juiste product te kunnen maken.

Kleursysteem als onderdeel van het nieuwe design: Voortaan geven acht verschillende kleuren de functionaliteit van het product aan

Download hier de nieuwe brochure