(0031) 079-3611171

Egston

Switch Mode power adapters van 6 tot 30 W zijn afkomstig uit Oostenrijk en kwalitatief hoogstaand. Egston voert hierin een onderscheidende productrange en is met haar sterke R&D-afdeling in staat een complete oplossing te bieden.

De 2 standaard power supplies-series zijn ontworpen volgens een basisontwerp, gedeelde layouts en vrijwel identieke componenten, waardoor flexibiliteit in productie en ook snel maatwerk gerealiseerd kan worden. Het standaard assortiment is opgebouwd uit modellen van 6 tot 30W, allen leverbaar in drie verschillende uitvoeringen.

In de afgelopen jaren is met dit soort adapters niet alleen veel ervaring opgedaan voor het gebruik van medische applicaties, maar ook voor telecom- en LED-applicaties en diverse andere toepassingen. Lees hier meer over de verschillende productfamilies van Egston.

P-Series

Standaard designed power supply dat zich onderscheidt door een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding en dat bovendien tot ca. 1.000 stuks op zeer korte termijn geleverd kan worden. Recent is het design aangepast en voldoet deze aan de nieuwste EuP2-regeling. Verkrijgbaar zijn de onderstaande modellen beide in het bereik van 3 tot 24V in stapjes van 0.5V.

N-Series

Deze serie kenmerkt zich door compact en aantrekkelijk design, gecombineerd met hoogwaardige technologie. Deze power supply heeft zich de afgelopen 10 jaar al dubbel en dwars bewezen. Kortom, een product voor wie betrouwbaarheid en design hoog in het vaandel staan. Ook deze serie is aan een redesign onderworpen om aan de nieuwe EuP2-richtlijn te kunnen voldoen.

In deze serie is inmiddels ook de, voor velen bekende, flush box module verschenen. Een zeer compacte 12W voeding die kan worden ingebouwd in een lasdoos.

Maatwerk

Omdat geen twee projecten hetzelfde zijn heeft Egston ook de mogelijkheid om op de bestaande platforms een uniek op maat gemaakt product te leveren, al dan niet met een kleine aanpassing. Dit kan variƫren van een simpele toevoeging van het bedrijfslogo tot aan een geheel op maat gemaakt product.

Meer Informatie

 
tel_icon +31(0)79 361 1171   download_icon Egston Power supply flyer [1MB]
mail_icon sales@scs.nl   web_icon  www.egston.com