(0031) 079-3611171

De DR. FISCHER groep is een internationaal toonaangevende producent en leverancier van speciaal lampen en tevens het eerste aanspreekpunt voor specifieke licht oplossingen. Vertrouwen in elkaar, hoge eisen aan kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het familiebedrijf en reeds tientallen jaren internationaal een algemeen begrip. Het assortiment lampen bevat een breed scala aan topproducten bestemd voor weg-, spoor-, water- en luchtverkeer in zowel hoogspanning als laagspanning. De uiterst betrouwbare en duurzame lampen van DR. FISCHER GmbH worden volledig, grotendeels handmatig, in Duitsland geproduceerd.

Infrastructuur

Verkeerslichtlampen hebben als belangrijkste taak het garanderen van de veiligheid van alle weggebruikers. Dit betekend dat de lampen voorzien moeten zijn van de hoogste kwaliteit denkbaar. Bovenal moeten deze lampen weerstand kunnen bieden aan invloeden van buitenaf zoals temperatuurwisselingen, trillingen en vocht. Daarbij moet een constante lichtopbrengst de gehele levensduur gegarandeerd zijn. De lampen moeten een lange levensduur hebben en moeten makkelijk verwisselbaar zijn.

DR FISCHER signaallampen voor infrastructuur en verkeer voldoen aan al deze eisen.

Medische lampen

Lampen gebruikt in de medische wereld moeten uiteraard voorzien zijn van de hoogst denkbare kwaliteitseisen op het gebied van kleurtemperatuur, lichtopbrengst en een zo’n laag mogelijke warmteontwikkeling. Ze moeten extreem veilig en betrouwbaar zijn.

In Kegler Lichttechniek heeft de DR FISCHER groep een uiterst deskundige partner op het gebied van de hoogste kwaliteitsstandaarden. De DR FISCHER group is ook in staat kleine series te produceren die volgens klant specifieke eisen gefabriceerd worden.

UV Medium Pressure lampen

DR. FISCHER Europe S.A.S. Frankrijk is Europa’s grootste competentie en productiecentrum van IR en UV-lampen en speciale oplossingen.

Ervaren verlichting experts zijn niet alleen gefocust op het verbeteren van verlichting technologieën maar ontwikkelen tevens complete IR-systemen voor industriële materiaal vervorming, om drogen en het uitharden van processen te ontwikkelen.

Het UV-bereik is een specialisatie voor UV drogen en uitharden van processen en materiaal tests in de industrie.